Over ons

Mambotango groeide de afgelopen jaren uit tot een uniek merk. Mambotango wordt momenteel verkocht in 100 winkels, verspreid over België, Nederland, Frankrijk en Thailand.

De ontwerpen en de patronen worden in België gemaakt. De productie gebeurt in Turkije door een gecertificeerde leverancier. Het Europees erkend label garandeert een kindvriendelijk verfproces.

Uniseks

Mambotango maakt geen onderscheid tussen meisjes en jongens en wil weg van het traditionele blauw versus roze in kindermode. De duurzame unisekskleding kan van zusje op broertje gedragen worden.

De collectie

Baby's

Voor baby's zijn er eigentijdse babybody’s en mambosuits, met lange, korte en zonder mouwen. Speciale drukknoopjes maken het aan- en uitkleden gemakkelijk. De babycollectie bevat ook hippe mambopants en T-shirts met lange en korte mouw.

Kids

Kids combineren T-shirts met mambopants. In de zomer als bovenkleding, in de winter als basicwear onder kindermode, als danslegging of lange onderbroek. Mambojamas voor 's nachts of voor een luie zondagmiddag op de bank. Voor de meisjes is er nog de stoere mambodress en als ondergoed de hipster, voor jongens de coole boxer.

Wassen

De Mambotango-collectie kan in de wasmachine gewassen worden op 40 graden. Om de kwaliteit te behouden, raden we aan om de kleding bij het wassen binnenstebuiten te draaien. Gebruik ook bij voorkeur een speciaal wasmiddel voor kleur om deze te beschermen en te behouden. De collectie mag in de droogkast, maar kan hierdoor de eerste keer ietsje krimpen.